Webbplatsunderhåll

Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på det viktigaste, att driva ditt företag.

Varför behöver jag
Webbplatsunderhåll?

Webbplatsunderhåll är nödvändigt för att säkerställa att din webbplats fortsätter att fungera korrekt och ger en bra användarupplevelse.

Genom regelbunden uppdatering och övervakning kan vi säkerställa att din webbplats är snabb, säker och fri från tekniska problem.

Detta hjälper till att bevara din online-reputation, locka besökare och öka chansen för konverteringar.

Vad ingår i webbplatsunderhåll?

Garanterad upptid

Vår standard är att alla våra hemsidor med webbplatsunderhålls-tjänsten har en garanterad upptid på minst 99,9% per år.

Support

Vår support är här för att lösa problem och vägleda er genom eventuella förändringar eller uppgraderingar på er hemsida eller andra digitala tjänster. Er framgång är vår prioritet.

De senaste uppdateringarna

Vi ser till att din hemsida alltid är uppdaterad med de senaste versionerna för att säkerställa optimal prestanda & säkerhet

Snabb & framtidssäker

Din hemsida kommer alltid att vara så snabb den bara kan vara, vilket inte bara förbättrar användarupplevelsen utan även bevisats ge en stark grund för långsiktig framgång.

Låter det intressant?

Vi på NextNorth står för skräddarsydda lösningar & kostnadseffektivitet. Väljer du att arbeta med oss kan du vara trygg med att vi alltid lyssnar på era behov och mål genom hela processen. 

Boka ett digitalt möte med oss idag, vi lyssnar på er och berättar hur vi tror att vi på NextNorth kan hjälpa er på bästa sätt i den digital världen!